HTML

East coast - West coast

Vulkáni hamu-első repülés-NYC-Niagara vízesés-Washington-San Francisco-Los Angeles-Las Vegas-Grand Canyon

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Végtelen utazás

2010.05.23. 05:57 009_

12. nap

San Francisco – Los Angeles

Reggel  7 órás indulást követően este 8-ra célba értünk. Azt hiszem egyikük sem látta mire vállalkoztunk pontosan, amikor azt mondtuk, hogy a 6 órás autópálya út helyett, mi a parti úton megyünk végig. Mindenesetre  sikerült.

A Mustangra egy szavunk sem lehet. Gyorsulását egy-két felhajtásnál ellenőriztük. Talán csak annyit említenék, hogy inkább ruháznám, mint etetném, mert az étvágya az bizony nagy neki.

A tengerparti út tényleg fantasztikus, pár kép ízelítőként:

 

 

Mintha Egerből-Miskolcra hajtanál áll, csak a jobb oldaladon most mindig a Csendes-óceán van. Na, és persze sokkal több a hegy, az emelkedő a lejtő, a hajtűkanyar és a látvány sem ugyanaz azért. A kocsiban azt beszéltük, hogy ezek után egy Mátra már tiszta piskóta lesz nekünk. Egy-két jó videó itt azért készült.

Mindezek ellenére 4-5 óra elteltével mindez kicsit már unalmassá válik, így alig vártam, hogy a Sziklás-hegység kicsit távolabbra tegye székhelyét az óceán mellől.

Itt már az 1-es út a 101-es Coastal Highway-el is együtt halad, így 10 mérfölddel gyorsabban haladhattunk. Úgy nézett ki, hogy a GPS által jelzett 9 és félórát a megállókkal együtt abszolváljuk 10 óra alatt. De Santa Barbara-nál sikerült egy közlekedési lekvárba belefutnunk népszerűbb nevén Traffic Jam, majd 45 perces tovább haladás után újabba kerültünk bele, ekkor már Venturánál, innen alternatív útvonalat kellett már választani, mert teljesen beállt az autópálya, így végül 13 óra alatt elértük célunkat a Beverly Hills-ben található szállásunkat!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://3het-usa.blog.hu/api/trackback/id/tr972024368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gá-mi 2010.05.23. 08:24:40

A képeket nézve bizton állíthatom, hogy a tengerparti utatok NEM olyan volt, mint az Eger-Miskolc útvonal! Még csak nem is hasonlít!!!
süti beállítások módosítása