HTML

East coast - West coast

Vulkáni hamu-első repülés-NYC-Niagara vízesés-Washington-San Francisco-Los Angeles-Las Vegas-Grand Canyon

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nők álma - férfiak rémálma

2010.05.13. 04:40 009_

3. nap

Nem a legszebb napra ébredtünk az időjárás szempontjából. Ahogyan ígérték "showers", így ment ez egész nap. Nem igazi eső volt ez, hanem mintha zuhanyoznál tényleg. Ennek megfelelően kicsit átszerveztük napunkat, és fedetebb programok kerültek előtérbe.

Azonban a korábban említett rendőri jelenlétet illusztrálnám, hozzá téve ez nem egy rendőrörs, nem egy rendőrségi akció van éppen. Életkép a 41. és 42. utca között:

És a rendőri jelenlét egy másik példája:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reggelinket a többek között  Schwarzenwegger és Stallone által is tulajdonolt Planet Hollywood-ban töltöttük el a Times Square-n. Íme egy english breakfast:

 

A Madison Square Garden felé vettük az irányt egy All access tour-ra a Rangers és a Knicks otthonába, és sok-sok híres koncert helyszínére. Mint később megtudtuk túravezetőnktől, aki itt nem lépett még fel az igazából nem is zenész, vallják ők. Jegyünk megszerzése után azonban még akadt 25 percünk, és a csarnok alatt található (!!!) Pennsylvania Station vasúti pályaudvarra vitt utunk, amely önmagában is több szintes. Érdekes, hogy míg az utcákon rendőrök járőröznek, addig ez volt már a 2. vasútállomás, ahol katonákkal találkoztunk.

Amtrak kocsik acélból:

 

NorthEast Corridor Acela Expressz-e.

 

Visszatérve a Madison Square Gardenbe, jártunk a Rangers öltözőjében, ahol a túravezető érdeklődött, hogy Kanadából érkeztünk-e, mert elég nagy hévvel fényképeztem, és mondta, hogy ez általában csak a kanadaiakat érdekli, mindenki más Knicks öltözőjébe megy:

 

Megfordultunk a küzdőtéren is:

 

Illetve találkoztunk a Knicks egyik pom-pom lányával is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innen utunk az Intrepid múzeumba vitt, ahol ezt az anyahajót "mászhattuk" meg:

 

Közben jártunk a USS Growler-en is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illetve egy Concorde-ot is megtekintettünk belülről. Annak idején 3,5 óra alatt tette meg a Párizs-New York utat (!!!), itt ismételném mi 9 órát utaztunk:

 

A fedélzeten több klasszikussal találkoztunk, ebből kiemelve a Top Gun-ból ismert Tomcatet:

 

Illetve az Intruderek támadásából az A-6-ost:

 

Rövid ebédünk után egy gyors kitérő tettünk a Central Parkba, ahol a metsző hideg, és a korábban ismertetett "shower" közepette azért sétáltunk egyet:

 

Majd következett, ami egyszerűen leírhatatlan, de mégis meg kell próbálni valahogyan: 100.000 négyzetméter, 7 emelet, és mindez tele ruhával, táskával, cipővel, parfümmel. Igen ez a Macy's a világ legnagyobb áruháza a Nők álma, a férfiak rémálma. Becsülettel küzdve követtem Timit, de valahol a 4. emelet tájékán már motivációmat vesztettem, de azt gondolom ezzel a teljesítménnyel is az élmezőnybe tartozom. Aki járt már hölgy rokonnal, ismerőssel vásárolni tudja miről beszélek!

Mai napra már csak pár new yorki ereklye beszerzése maradt mielőtt holnap NYC-t elhagyva a Niagara vízesés felé vesszük az irányt.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://3het-usa.blog.hu/api/trackback/id/tr311998963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lapointe 2010.05.13. 20:51:20

Na hol is kezdjem :))
Először is..a sok rendőrautó vélhetően egy jó helyre szervezett állománygyűlésre vitte oda a neves vezetőket :) Ja és az alosztályvezetőket :P

A Garden..az öltözőről hol a kép, benne Mark Messier-vel????? :D

Illetve azt nem értem, hogy a pom pom lány mellé miért Timi állt? :D

Nem mondtad a guide-nak, hogy "Kanada? az hol van Magyarországhoz képest?"

Az anyahajó nem a Nimitz és nem találkoztatok rajta Martin Sheen-el? :P:P

Szép helyeken jártok..várjuk a folytatást! :D

009_ 2010.05.14. 02:39:22

@Lapointe:
Jó reggelt!

Szóval nős emberként nem fényképezkedhetem akárkivel. Vigyáznom kell a jó híremre! :-)
Az a baj, hogy nem csak Martin Sheen-nel nem találkoztam, de Maverick-et és Iceman-t sem leltem a fedélzeten.
Az öltözőben nagy kupi volt, mert vége lett a szezonnak és behánytak mindent.
Viszont érdekes a Knickseknél mondta a pasi, hogy van olyan játékos aki egy meccs alatt 24 üveg Gatorade-t iszik meg. (Biztos azért mert csak kispados, és nem kell játszania... .) )

Lapointe 2010.05.14. 19:28:19

A Gatorade.. New Yorkban? eddig azt hittem csak Floridában nyomják :P

ááá most már mindent értek :) Pedig legendák keringenek itthon a pom pom lányokról :) Akkor majd Timi mesél, hogy milyen parfümöt használt a kék ruhás hölgy :P (gondolom nem az old spice woman-t)

Mark Messier éppen Németországban "általánosan menedzseli" a kanadai hoki válogatottat a VB-n, így ő sem lehetett ott a Garden környékén :)

Irigykedünk innen Monor és Krakkó felől :D
Várjuk a folytatást :)

Sir Pierre - Jenkins 2010.05.19. 22:29:25

...én viszont nem vagyok nős nekem jöhetne ez a pompomos kisjány :D

Baromi jó kép sikerült a páyláról, én mondjuk azért lekpatam volna a Knicks logót is, ha volt.
A reggeli az nem gyengén bizar...de bizots betolnám én is.

Engem már csak egy dolog érdekel...amikor a kedves feleséged (hű ezt még nekem is szokni kell :D) a lovas rendőr mellett áll, vajon akkor a jobb kezével mit fog? Aki elsőnek megfejti, az kap tőlem egy budapest hűtőmágnest :P
süti beállítások módosítása